-
הדפסת השו״ת

המתנה בין אכילת גבינה צהובה לבשר

מקור: תנא דבי אליהו, תשפ״ב

שאלה:

האם צריך להמתין אחרי אכילת גבינה צהובה לפני שאוכלים מאכלי בשר?

תשובה:

גבינה צהובה רכה כמו הגבינות שמוכרים כיום בארץ ישראל דינה כמו גבינה רכה ויש נוהגים לחכות אחרי אכילתה שעה לפני אכילת מאכלי בשר. אמנם, גבינה קשה שהתיישנה יותר מששה חודשים יש להמתין אחריה שש שעות לפני אכילת מאכלי בשר ואם התיישנה פחות מששה חודשים יש להמתין שעה לכל חודש שהתיישנה.

דילוג לתוכן